Behandlinger

Book en tid


BehandlingerAnsigtsbehandling

Den Klassiske Dame (90 min.)
750,-
Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov. Behandlingen bør vælges når du gerne vil have rettet op på fugt og fedt balancen, og få huden næret hele vejen igennem.

 
Anti stress (90 min.)
899,-
Ansigt og hals afrenses, peeles og dybderenses efterfulgt af en opstrammende og afspændende massage af ansigt, hals, nakke og decoltè. Behandlingen afsluttes med en specialmaske, der arbejder på din huds specifikke behov. Hænderne eller fødder masseres under masken. Foryngende spa ansigtsbehandling er udviklet til at blødgøre, ilte, løfte og udglatte huden og standse tidens indvirkning på huden for en stund. Retning af bryn er inkluderet i denne behandling.

 
All inclusive Luksus ansigstbehandling (120 min.)
1100,-
Denne luksuriøse ansigtsbehandling har det hele! Afrensning, peeling, en let dybde rens, specialmaske, dybdegående ansigts muskelmassage, samt afspændende massage af ansigt, nakke, hals & décolleté. Arme og hænder masseres. Fødderne forkæles med varmekompressede omslag og efterfulgt af fodmassage. Brynene bliver perfekt formet og dine øjenomgivelser får en udglattende og foryngende collagen behandling. Behandlingen efterlader din hud blødgjort og fornyet!

 
M/K Frugtsyre inkl. nakkemassage (60 min.)
550,-
Afrensning, frugtsyre eller enzym peeling. Afsluttes med fugtgivende/beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. En let massage af nakke og skuldre udføres mens masken arbejder. Med denne behandling kan der ryddes op i skader som sol, stress og/eller sygdom, kan have givet os i løbet af året. Der anbefaler at køre et kurforløb à tre-seks behandlinger en-to gange årligt med syv-ti dages mellemrum. Huden bliver synligt fornyet og man kan gå ind og arbejde målrettet med din huds problematikker, hvad enten det er acne, rosacea, trist og grå hud, linjer og rynker eller pigmenteringer. Ved kurforløb kan der købes klippekort med tre eller seks behandlinger med 10 % rabat.

 
Den Klassiske Herre (90 min.)
750,-
Afrensning med aromatisk oliekompres, peeling, dybde rens, samt afspændende og blødgørende massage af ansigt og nakke. Meget effektiv ansigtsbehandling, hvor huden balanceres, fugtes, næres, renses og beroliges. Behandlingen afsluttes med en specielmaske afstemt til din huds behov samt. Behandlingen er perfekt til manden der ønsker forkælelse og velvære.

 
Teenage/acne (90 min.)
550,-
Afrensning,peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Nakke og skuldre massagers. Mange unge tager deres hudpleje I egen hånd og ender derfor tit med en fejlbehandling af huden. Vi gennemgår korrekt pleje samt spisevaner der kan påvirke hvordan huden tager sig ud. Aldersgruppe 13-19 år. Velegnet til en yngre hud.

 
Teenage: Gallafest (150 min.)
750,-
Afrensning, peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Vi afslutter med farvning af vipper og bryn samt retning af bryn.

 
Teenage: Gallafest/Shellac (150 min.)
825,-
Afrensning, peeling, dybderens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov. Vi af slutter med Shellac på hænderne

 
Teenage: Gallafest all inclusive (180 min.)
1100,-
Ansigtsbehandling, Shellac på hænder, samt farvning af vipper og bryn inkl. retning.

 
Signatura / kurbehandling til de 4 årstider (120 min.)
1299,-
Kur behandling. Den luksuriøse ansigtsbehandling er til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje af mineraler, salte, olier og urter. Behandlingen omfatter afrensning med kræfter fra naturlige, økologiske olier og planteekstrakter, der booster cellefornyelsen, dampende aromaterapi, massage af ansigt, samt skuldrer og nakke. Efterfulgt af øjenbehandling med alge-maske. Håndmassage samt peeling/scrub og cremepleje. Fødder varmes med varmkompresset håndklæder efterfulgt at peeling/scrub og fod massage. Vi slutter af med en hovedbundsmassage. Behandlingen skræddersyes og sammensættes af udvalgte produkter og pleje netop efter dit individuelle behov. Den anbefales således som den ultimative spa oplevelse af en ansigtsbehandling til alle hudtyper.

 
Gratis hud konsultation (60 min.)
0,-
Er du i tvivl om hvilken behandling du skal booke eller har du andre hud spørgsmål, også vedr. produkt køb kan du booke denne gratis konsultation time, og jeg vil sørger for at du får den bedste mulige vejledning og råd.

 

Bryn/vipper

Farvning af vipper og bryn inkl. ret med voks eller pincet (30 min.)
299,-


 
Farvning af vipper eller bryn (30 min.)
150,-


 
Farvning af bryn inkl. ret med voks eller pincet (30 min.)
195,-


 
Farvning af bryn og vipper (20 min.)
195,-


 
Retning af bryn (15 min.)
165,-


 
Herre: Retning af bryn samt voks af øre og næse (30 min.)
299,-


 
Lash Lift inkl. farve af vipper (60 min.)
550,-
Lash Lift også kaldt Vippe Buk er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger. Prisen er inkl. farvening af vipper.

 

Manicure

Spa Manicure (60 min.)
445,-
Denne skønne behandling arbejdes der i dybden med at pleje hænder og negle. Du vil få den bedste rådgivning til, hvordan du selv kan forstærke og pleje dine negle hjemme med de rette produkter. Neglene bliver filet i facon, neglebånd skubbes og misfarvninger fjernes skånsomt. Hænderne eksfolieres og masseres.

 
Manicure: Shellac (60 min.)
375,-


 
Manicure: Shellac aftagelse ifbm. med ny Shellac (80 min.)
430,-


 
Aftagning af Shellac, hænder/fødder (40 min.)
299,-
Aftagelse af Shellac. Neglen files i facon, neglebåndet skubbes og klippes til, der påføres en plejende og nærende transparent lak, hvorefter at vi slutter af med olie og creme.

 
Herre: Hænder (30 min.)
350,-
Neglene files i facon, neglebånd skubbes samt misfarvninger fjernes skånsomt. Afsluttes med olie og håndcreme.

 
Manicure: Mini manicure (45 min.)
349,-
Neglene files i facon, neglebånd skubbes samt misfarvninger fjernes skånsomt. Afsluttes med olie, håndcreme.

 
Ret af negl shellac, indenfor 14 dage (30 min.)
0,-
Ret af negl

 
Ret af negl, shellac efter 14 dage (30 min.)
125,-
Ret af negl ifb. shellac.

 

Massage/kropsbehandling

Massage: Nakke, ryg og lænd (45 min.)
399,-
Massage af de spændte områder med olie. Dybe tag i et langsomt og afstressende tempo.

 
Kropsbehandling: Dybderensende rygbehandling (45 min.)
399,-
Afrensning, peeling, dybde rens, fugtgivende eller beroligende maske efterfulgt af produkter specifikt til din huds behov.

 
Massage: Stress relief hel kropsmassage (75 min.)
650,-
En dybdegående velværemassage med olie på de enkelte muskler. Perfekt til dig der har brug for et lille pusterum i en travl hverdag.

 

Pedicure

Pedicure: Shellac (60 min.)
395,-


 
Pedicure: Shellac aftagelse ifbm. med ny Shellac (80 min.)
450,-


 
Pedicure: Spa (60 min.)
595,-
Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eksfolieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede med smukke negle.

 
Herre: Fødder (60 min.)
550,-
Luksus pedicure. Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Fødderne eks folieres og masseres. Fødderne efterlades bløde og velplejede.

 
Pedicure: Mini pedicure (45 min.)
399,-
Hård hud fjernes, neglene files i facon samt neglebånd bliver skubbet. Afsluttes med maskecreme.

 

Voksbehandling

Voksbehandling: Ansigt (30 min.)
300,-


 
Voksbehandling: Arme til albuen (30 min.)
300,-


 
Voksbehandling: Arme til skulder (45 min.)
370,-


 
Voksbehandling: Armhule/aksil (30 min.)
250,-


 
Voksbehandling: Bikini - inkl. halve ben eller lår (30 min.)
450,-


 
Voksbehandling: Bikini eller tanga (30 min.)
300,-


 
Voksbehandling: Halve ben eller lår (30 min.)
350,-


 
Voksbehandling: Hele ben (60 min.)
549,-


 
Voksbehandling: Hele ben inkl. bikini/tanga (90 min.)
645,-


 
Voksbehandling: Næse eller øre (15 min.)
125,-


 
Voksbehandling: Overlæbe eller hage (15 min.)
125,-


 
Voksbehandling: Overlæbe samt hage (30 min.)
175,-


 
Herre: Voks af ryg inkl. skuldre, nakke og lænd (30 min.)
375,-


 

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System