Produkter

Book en tid


Produkterasap

asap hudprodukter, Australiens nr. 1 kosmeceutical hudplejeserie, er et innovativt australsk ejet firma, der med succes leverer den højeste kvalitet af enkel, effektiv og overkommelig kosmeceutisk hudpleje til mænd og kvinder af alle hudtyper i over to årtier.

Sortimentet er australsk fremstillet, tilbyder kortfattet, ukompliceret hudpleje til travle mennesker og er eksklusiv for professionelle inden for medicin og hudpleje.

Videnskabeligt formuleret til at give synlige resultater for vanskelige hudproblemer, herunder solskadet, aldrende og acne-udsat hud, trækker området på aktive ingredienser, herunder AHA'er, C-vitamin, A-vitamin og antioxidanter.

Oprindeligt udviklet til at håndtere Australiens særligt barske klima.
asap hudprodukter bruger miljøvenlige ingredienser uden parabener, mineralolie, SLS / SLES, kunstige duftstoffer, syntetiske farvestoffer, mikrokugler af plast eller dyrederivater og er ikke testet på dyr.

asap hudprodukter vil fortsætte med at skubbe grænserne for at levere produkter og ingredienser, der er i forkant med videnskabelig udvikling, samtidig med at de holder sig tro mod kernefilosofien om at levere enkel, effektiv og overkommelig hudpleje.

asap hudprodukter arbejder hårdt for at gøre smuk hud let.

Bioslupture

Ønsker du flotte gele negle uden at gå på kompromis med det naturlige look og din sundhed? Så er BIO SCULPTURE GEL det sundere alternativ til andre gele og akryl produkter på markedet.

Deres unikke formel er 100% fri for formaldehyd og toluen - to ingredienser, der er almindeligt forekommende i akryl formler og andre negle geleer. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der er ingen ubehagelige dampe eller skader på den naturlige negl, og kan endda anvendes under graviditet og amning.

BIO SCULPTURE GEL kan enten anvendes som en gele lakering med en holdbarhed op til 2-3 uger, eller som mere avanceret behandling hvor man forstærker neglen i dens naturlige længde, med efterfølgende opfyldnig efter 21?2 -3 uger.

Der kan også laves reparation af revnede, svage negle med silke som lægges under geleen – eller forlængelser af evt. enkelte (eller hele sæt) knækkede negle, ved at skulpturere en forlængelse med skabelon direkte på neglen. (Ingen brug af lim og tipper!)

Denne gele pynter ikke kun, men reparerer og styrker også den naturlige negl. Den fleksible gele bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Tynd, stærk og fleksibel med en blank overflade. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV og LED lys og ændrer sig derefter ikke.

Også velegnet som bidestop behandling til neglebidere.

Hvad gør Bio Sculpture så populært?
Ingen slibende forberedelse, priming eller dehydrering, hvilket sikrer der ikke gøres skade på den naturlige negl
• Holder farven og glans
• Stort udvalg af farve
• Kan også anvendes til tånegle for perfekte pedicure
• Let at fjerne uden at beskadige den naturlige negl

VIGTIGT: HAR DU Bio Sculpture PÅ I FORVEJEN SKAL DU OGSÅ BESTILLE TID TIL AFTAGNING AF SHELLAC IFBM. NY SHELLAC

5 Star Rating
Bio Sculpture er passionerede omkring de naturlige negles tilstand og sundhed, ligesom de er omkring sundheden og sikkerheden for de professionelle der arbejder med produktet.

Bio Sculpture Gel er verdens eneste 5-Star Safety Rated brand. De kliniske test udført af Farmov-Perexel, konstaterede at Bio Sculpture Gel har den højeste grad af tolerance og kombabiltet ved påførelse på den naturlige negl, med over 99% af deltagerenes postive og skade-fri resultater.

Vegansk & Cruelty Free
Bio Scupture's produkter er veganske og er aldrig testet på dyr.

Yon-Ka

Den æstetiske verden har udviklet sig betydeligt i de senere år. Med ankomsten af Botox, hyaluronsyreinjektioner og deres øjeblikkelige dramatiske resultater er antallet af udførste medicinske æstetiske procedurer stigende. Meget effektiv, men ikke uden risiko.

Yon-Ka, som et 100% fransk professionelt hudplejemærke, som giver et alternativt svar og et supplement til de medicinske æstetiske teknikker og sikrer synlige og langvarige resultater med ikke-aggressive behandlinger.

Yon-Ka anvender kraften fra olier og planteekstrakter kombineret med "guldstandard" -aktive ingredienser såsom hyaluronsyre, vitamin C, polyfenoler, peptider og AHA'er for at målrette hudens aldringYon-Ka og løse alle de potentielle problemer i huden.

Som pionerer inden for phyto-aromatisk hudpleje i mere end 60 år, udvinder Yon-Ka sine innovative ingredienser med bevist effektivitet fra naturens planter.

Yon-Ka-produkterne fremstilles i Frankrig; de er ikke testet på dyr og de indeholder ikke parabener, aluminiumsalte, SLS, MIT, Triclosan.

Hos Yon-Ka er vores prioritet at skabe synlige og varige resultater ved at give huden sin naturlige evne til at genvinde og opretholde balance, dens kvalitet og dens skønhed og handle på en effektiv måde på dens dermatologiske problemer og aldringsprocesser.

Du vil se og mærke forskellen i din hud fra den allerførste behandling! Den vil være mere strålende, blødere, smukkere.

CND Shellac

Shellac er en hyperbrid lak, som er en fusion mellem gele og almindelig lak. Den styrker dine negle og påføres på ens naturnegle.

Lakken holder i 2-3 uger helt uden ridser eller hakker.

Shellac farvene er hypoallergeniske og ”3 Free” som vil sige at der er intet formaldehyd, tolvene eller dibutyl phthalater. Super god til allergikere og for hende som ønsker et flot og velplejet look.

Neglene udsættes hver dag for slitage, og dette kræver naturligvis, at vi passer på dem og sørger for at pleje dem.

Husk du skal stadig pleje dine naturnegle med Solar Oil negleolie imens du har shellac på. Dette sikrer at dine negle, også efter aftagningen, ser sunde og velplejede ud, samt at din shellac holder så længe som muligt.

Hvad gør CND Shellac så populært?
Ingen slibende forberedelse, priming eller dehydrering, hvilket sikrer der ikke gøres skade på den naturlige negl
• Holder farven og glans
• Stort udvalg af farve
• Kan også anvendes til tånegle for perfekte pedicure
• Let at fjerne uden at beskadige den naturlige negl

VIGTIGT: HAR DU SHELLAC PÅ I FORVEJEN SKAL DU OGSÅ BESTILLE TID TIL
AFTAGNING AF SHELLAC IFBM. NY SHELLAC

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System